Sund Frokostordning

Hvad kan en sund frokostordning gøre for din virksomhed? 

 

En sund frokostordning er et meget undervurderet redskab til at skabe gladere og mere produktive medarbejdere. Dog er rigtig mange virksomheder ved at få øjnene op for den gode investering det er at investere i medarbejdersundhed og generel trivsel. Det er en positiv udvikling og mange af virksomhederne rapporterer om gode resultater i forhold til medarbejder trivsel og produktivitet.

Kan en sund frokostordning ses på bundlinjen?

Det kan den formentlig godt, ja.

 

De fleste medarbejdere tilbringer omkring halvdelen af dagen på arbejdspladsen og i stigende grad er der tale om stillesiddende jobs. Det stiller store krav til både motion og kost, hvilket er utrolig vigtigt for medarbejdernes sundhed.

Sunde madvaner og motion kan unægteligt minimere sygefraværet og forebygge en række livstilssygdomme. Det er altså en rigtig god idé at tilbyde en sund frokostordning til ens medarbejdere. Både for medarbejderne og bundlinjen.

 

Sunde medarbejdere, er både glade og produktive medarbejdere. Derfor skal man ikke undervurdere medarbejdernes sundhed og hvad denne bidrager med til f.eks. bundlinjen.

Det sunde og lækre valg

Sunde frokostordninger er over de sidste år blevet ekstremt populære. Dette skyldes formentlig et øget fokus på sundhed og kostvaner. Derudover har virksomhedernes stigende fokus på medarbejdersundhed og de positive effekter heraf, helt sikkert også spillet ind.

 

Det sunde valg, behøver langt fra at være det kedelige valg. Mange leverandører af sunde frokostordninger har nemlig gjort sig meget umage med at kombinere gode og sunde råvarer med smagsfulde og lækre retter.

Man går derfor ikke på kompromis med hverken smagen eller variationen, ved at vælge en sund frokostordning fremfor en almindelig. 

 

Hvorfor vælge en sund frokostordning?

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge en sund frokostordning til sine medarbejdere. Kombinationen af lette retter og lækre råvarer, øger medarbejdernes produktivitet, trivsel og sundhed. Man vil derfor opleve mere motiverede medarbejdere med mere overskud.  

Vi kender alle situationen der tit udspiller sig når man har spist for meget og især hvis det er rigtig tung og fedtholdigt mad. Man bliver rent ud sagt meget doven af det. Det vil sige at mange medarbejdere skal bruge rigtig lang tid på at komme ind i rytmen igen, efter frokostpausen.

Det er et kendt fenomæn at produktiveteten er højere inden frokost end efter, hvilket selvfølgelig også kan tilskrives at man bliver mere ukoncentreret i løbet af dagen.

Ikke desto mindre, kan en sund frokostordning, afhjælpe den tendens og vil formentlig derfor se en merkant stigning i produktiviteten efter frokost. 

Frokostordningen som socialt omdrejningspunkt

En sund frokostordning kan også være et socialt omdrejningspunkt i virksomheden, hvor medarbejdere på tværs af afdelinger og stillinger, kan mødes omkring en god omgang frokost. Det vil skabe social relationer på tværs af virksomheden, som måske ikke ville opstå hvis alle selv skulle sørge for frokosten hjemmefra. Det er nemlig ikke altid lige motiverende at skulle ned i frokostområdet for at nyde sin medbragt “klapsammen” med leverpostej og slatten agurk.


Med en sund frokostordning kan virksomheden skabe et socialt omdrejningspunkt, der kan styrke virksomheden internt.

Fasthold og tiltræk medarbejdere med en sund frokostordning

Det er rigtig vigtigt for mange danskere at der er adgang til en frokostordning på deres arbejdsplads. Dette skyldes formentlig at “madpakke-smøring” ikke er den mest værdsætte disciplin og at en frokostordning derfor kan tage en del stress af i hverdagen.

Derudover er en lækker og sund frokostordning direkte forbundet med arbejdsglæde, hvilket naturligt er vigtigt for mange.

En frokostordning kan dermed medvirke at flere medarbejdere trives på arbejdspladsen og dermed bliver der længere tid. Det er det samme den anden vej på. Selvom at der nok ikke er nogen der dissidiceret ville fravælge et drømmejob på grund af en manglende frokostordning, men det ses som en yderst attraktiv medarbejdergode og kan derved hjælpe med at tiltrække nye medarbejdere.

Find en sund frokostordning nemt og hurtigt

Hos Frokostspejder.dk kan du nemt og hurtigt finde en sund frokostordning der matcher din virksomheds behov.

 

Vi har gjort det nemt for dig at sortere og filtrere de mange sunde frokostordninger, så du ikke skal bruge unødig tid på at kigge på frokostordninger, der alligevel ikke opfylder virksomhedens krav og behov.

 

Du kan søge og filtrere ud fra en lang række variabler såsom pris pr. kuvert, minimumsbestilling, særlige ønsker, geografi osv. Herefter vil du blive præsenteret for relevante og sunde frokostordninger, som du nemt og overskueligt kan sammenligne. Det sikrer at du altid finder den bedste sunde frokostordning til din virksomhed.

Find frokostordningen med 3 klik

Ja, du læste rigtigt.

 

Det kræver ikke mere en 3 klik og 5 minutter at finde virksomhedens næste frokostordning.

 

Vi har gjort det nemt at finde frem til den helt rigtige leverandør af sunde frokostordninger ved hjælp af vores 3-trins proces:

1. Indtast dine krav og ønsker 

2. Udvælg én eller flere udbydere

3. Kontakt udbyderen gennem vore smarte kontaktformular og bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud.

 

Har du brug for hjælp med vores platform eller med at finde din næste frokostordning, er du velkommen til at kontakte os på info@frokostspejder.dk