Frokostordning Odense

Står din virksomhed foran at skulle finde en ny frokostordning i Odense?

Hvis du allerede er påbegyndt opgaven, kan du måske nikke genkendende til at det kan være en uoverskuelig omgang. Der findes nemlig rigtig mange udbydere af lækre frokostordninger i Odense og det kan derfor synes lidt som en jungle at finde rundt i. Du har måske allerede nu været inde på 10+ forskellige hjemmesider, for at få et overblik over hvad de forskellige frokostordninger består af, koster og andre vigtige parametre. Du har måske allerede fundet 1-2 frokostudbydere i Odense og står nu over for at skulle kontakte dem.

Denne langsommelige og til tider uoverskuelige proces, blev startskuddet for Frokostspejder.dk. Vi søgte selv en frokostordning og blev mildest talt en smule overvældet over udvalget og de mange muligheder vi rent faktisk havde. Deraf kom tanken “Mon ikke at det kan gøres nemmere?”. Som sagt, så gjort.

Gør det nemt at finde en Frokostordning i Odense

Vi har samlet de bedste udbydere af frokostordninger i Odense og “plottet” ind i vores sammneligningssystem. Du kan derfor nemt og elegant, ud fra de kriterier din virksomhed har, altid søge dig frem til den bedste frokostordning til din virksomheds behov.

Vi har gjort det meget simpelt at filtrere og søge rundt i vores lille univers af frokostordninger i hele landet, heriblandt selvfølgelig også Odense. Du kan f.eks. søge på geografi, pris, min. antal kuverter, type (buffet, portionsanrettet, koldt bord osv.) og meget andet. Det gør at du nemt kan finde de frokostkøkkener der opfylder jeres kriterier.

Du kan herefter udvælge én eller flere frokostordninger der passer til din virksomheds behov og kontakte dem nemt igennem vores kontaktformular på siden. Du vil herefter blive ringet op af frokostudbyderen og få et uforpligtende tilbud. De modtager de data som du indtaster her på siden og kan udfra det, komme med en pris med det samme. Ingen dikkedarer, blot en virkelig tidseffektiv proces.

Vælg mellem flere typer af frokostordninger

Vi har et stort udvalg af mange forskellige typer af frokostordninger og du kan dermed finde lige den, der passer til din virksomhed.

Det kunne blandt andet være en økologisk frokostordning, vegansk frokostordning eller en frokostordning der tager hensyn til medarbejdere med glutenallergi.  

Der er derfor et hav af muligheder til at finde frokostordningen til din virksomhed i Odense og omegn. 

Ingen fordyrende mellemled

Modsat mange andre der samler og sammenligner frokostordinger i Odense og resten af Danmark, er vi ikke et fordyrende mellemled.

Mange på markedet i dag bruger frokostkøkkenerne som underleverandør og står så selv for levering, betaling og hvad der ellers hører sig til. Det er med til at drive prisen op, da mellemleddet selvfølgelig også skal have en bid af kagen. Sådan fungerer Frokostspejder ikke. Vi tilbyder blot frokostkøkkener at promovere og fremvise deres frokostordning for et fast månedlig beløb. Vi er derfor ikke mellemmand og tager ikke en procentdel af kuvertprisen eller andre ting der kan være med til at drive prisen på jeres næste frokostordning i vejret.

Du handler direkte med frokostydbyderen og det sikrer dig den bedste pris på jeres frokostordning. Smart ikke?

Frokostordning til små virksomheder i Odense – Er det muligt?

Helt sikkert. Mange tror fejlagtigt at det kun er muligt at få en frokostordning hvis man er en stor virksomhed med 50+ ansatte. Det er bestemt ikke tilfældet og man kan ofte finde en frokostordning i Odense, som kan levere helt ned til 10-15 kuverter og som tilbyder stor fleksibilitet. Det er derfor ikke et problem hvis i er et meget svingende antal medarbejdere i virksomheden hver dag.

Der vil dog som oftest aftales et minimumsantal af kuverter, men man kan derfra skrue op og ned på antal kuverter, alt efter dagen. Dette kan, afhængigt af udbyderen af frokostordningen aftales med mindre end en uges varsel.

Vælg nemt den bedste frokostordning i Odense med Frokostspejder.dk

 

Hos Frokostspejder.dk ønsker vi at gøre det nemt for dig som skal finde en firma frokostordning i Odense. Vi gør det nemt for dig at sammneligne alle frokostordninger og nemt filtrere dem ud fra de kriterier som du har.

Følg de 3 nemme trin på vores platform og find den bedste frokostordning i Odense:

  1. Indtast dine ønsker til frokostordningen
  2. Vælg én eller flere udbyder der mathcer jeres ønsker
  3. Kontakt udbyderen(erne) gennem vores nemme kontaktformular.


Herefter vil du blive kontaktet af de pågældende frokostudbydere og få et uforpligtende tilbud skræddersyet til din virksomhed. 

Får du brug for hjælp til vores platform eller med at finde din næste frokostordning, kan du altid kontakte os på info@frokostspejder.dk.