Frokostordning København

København er fyldt med fantastiske leverandører af lækre og sunde frokostordninger. Vi sammenligner rigtig mange forskellige frokostkøkkener, så du nemt og overskueligt kan vælge den frokostordning, der passer bedst til jeres virksomhed.

Uanset om du har ansvaret for frokosten i en stor eller mindre virksomhed i Københavnsområdet, kan du helt sikkert finde den frokostordning der passer bedst til jeres virksomhed her. Hos Frokostspejder.dk kan du sammenligne ud fra mange forskellige parametre og dermed sikre at du finder den ideelle firma frokostordning i København.

Men hvorfor skal man som virksomhed faciliterer en frokostordning til sine medarbejdere? Er det mon “besværet” værd? Vores svar er, ja!

Der er nemlig rigtig mange god grunde til at tilbyde jeres medarbejdere en frokostordning. Dette og meget andet, kan du læse mere om på denne side.

Og så stort et besvær er det faktisk heller ikke. Den største udfordring er at udvælge den helt rigtig leverandør af jeres frokostordning, men det har vi også gjort nemt for jer.

Så hvad venter du på? Find den bedste frokostordning i dag!

Billig frokostordning København 

Hvis du søger en billig frokost ordning i København, er du kommet til det rigtige sted. Vi sammenligner nemlig alle typer frokostordninger indenfor alle prisklasser.

Ved at sammenligne frokostkøkkener gennem vores portal er du sikker på at finde den frokostordning der passer bedst til jeres virksomhed, hvad enten kriteriet er lav pris, stort udvalg eller noget helt tredje.

Mange forbinder en lav pris med at gå på kompromis med kvaliteten, men det er ikke nødvendigvis rigtigt, når vi snakker om en frokostordning til firmaer. Alle de køkkener vi samarbejder med, har meget stort fokus på gode råvarer og høj kvalitet. Det er derfor ikke kvaliteten man går på kompromis med, såfremt man ønsker en billig frokostordning. Det er derimod udvalget og typer af retter. 

Økologisk frokostordning København

Er økologi et fokus for jeres fremtidige frokostordning?

Ingen problem! Vi samarbejder nemlig med flere køkkener i København, der tilbyder en lækker økologisk frokostordning. I kan derfor være sikre på at alle krav omkring økologi indenfor dyrkning og opdræt er overholdt, når i vælger en af de økologiske frokostordninger, vi sammenligner her på siden.

Frokostordning til små virksomheder i København

Mange tror fejlagtigt at frokostordninger er forbeholdt store virksomheder med mange ansatte. Men dette er ikke nødvendigvis rigtigt. Vi samarbejder med frokostkøkkener der kan levere helt ned til 10 kuverter og man behøver derfor hverken at være Mærsk eller Novo Nordisk, for at få en frokostordning.

Vi sammenligner mange forskellige frokostordninger til små virksomheder i København og du skal derfor ikke frygte at udvalget af udbydere er begrænset. 

Hvordan vælger små virksomheder den bedste frokostordning?

Hvis du har ansvaret for at udvælge frokostordningen til en mindre virksomhed i København, sidder du måske selv med ovenstående spørgsmål. Det er der intet mærkeligt i, for uanset om du sidder i en mindre eller stor virksomhed, kan det være rigtig svært at udvælge den frokostordning der passer bedst til jeres virksomhed’s behov.

Det vigtigste, før du vælger en frokostordning til jeres virksomhed, er at du har klarlagt jeres behov.

Ting der kunne være relevante at overveje er:

 

  • Hvor stor en fleksibilitet ønsker i?
  • Hvad er budgettet?
  • Hvilke ressourcer har i til klargøring og oprydning i forbindelse med frokost?
  • Hvilken type frokostordning ønsker i?
  • Har i medarbejder med specielle behov (Laktoseintolerance, gluten allergi mv.)

Der kan være mange flere spørgsmål i bør stille jer selv inden i udvælger jeres frokostordning og ovenstående er blot et udpluk.

Bedste frokostordning København

Om den ene frokostordning er bedre end den anden, kommer meget an på jeres virksomhed’s behov og præferencer. Vores erfaring er nemlig at alle virksomheder er forskellige og derved også deres præferencer til en frokostordning.

For at give dig den bedste indikation på hvilke frokostordninger der er de bedste i København, indsamler vi løbende anmeldelser fra virksomheder der benytter de forskellige frokostordninger. Vi er på den måde altid ajour med de bedste frokostordninger i København.

Det gør det nemt og overskueligt for dig at se hvilke frokostordninger, andre virksomheder, mener er de bedste. Ikke sagt at de frokostordninger derfor også er de bedste til din virksomhed, da dette anhænger af jeres behov.

Du kan nemt og overskueligt finde den bedste frokostordning i København ved at indtaste dine præferencer i vores sammenligningstabel og sammenligne blandt alle frokostkøkkenerne der matcher jeres virksomhed’s behov.

Hvorfor en firma frokostordning i København?

Der kan være rigtig mange gode grunde til at få en firma frokostordning i København. En af de bedste grunde er at en lækker frokostordning hjælper med at tiltrække og fastholde medarbejdere. Det er nemlig rigtig vigtigt for mange at den virksomhed de arbejder i, tilbyder personalegoder, såsom en frokostordning. Ifølge en undersøgelse lavet af YouGov svarer hele 60% af de adspurgte, at en frokostordning er en vigtig personalegode for dem.  

Øget medarbejdertrivsel = Øget produktivitet


Det er alment kendt at øget medarbejdertrivsel er lig med øget produktivitet. En sund og god frokostordning kan derfor hjælpe til at øge produktiviteten, og dette i mere end en forstand.

Dels er der faktummet at en firma frokostordning er en velanset personalegode blandt rigtig mange danskere og dels kan sund og nærende mad til frokost, hjælpe med at øge den enkeltes produktivitet. For uden mad og drikke duer helten ikke. Dette er et meget undervurderet fokus, som mange virksomheder overser, når de skal beslutte om de skal have en frokostordning. Men en firma frokostordning, kan faktisk i mange tilfælde ses positivt på bundlinjen.  

Brug frokostspejder.dk og vælg nemt den bedste frokostordning

Hos Frokostspejder.dk gør vi altid vores ypperste, for at gøre det så nemt som muligt for virksomhederne at vælge den bedste frokostordning. 

Det gør vi blandt andet ved at gøre det nemt at sammenligne de mange forskellige udbydere af frokostordninger i København. 

Vores platform er bygget op af 3 forskellige trin og fungerer således:

  1. Indtast dine kriterier og præferencer
  2. Udvælg én eller flere udbyder(e) der passer til jeres virksomhed
  3. Kontakt udbyderen(ne) gennem vores nemme kontaktformular for et uforpligtende tilbud

Det bliver altså ikke meget nemmere.

Har du brug for hjælp til at udvælge den bedste frokostordning eller har du andre spørgsmål, kan du altid kontakte os på mail info@frokostspejder.dk